Nye Tanken

600 nye kvadratmeter til kulturformål011_Office_Adam Richards

Det er generelt stor etterspørsel etter egnede lokaler til musikkultur. Det dreier seg om øvings- og produksjonslokaler for musikkaktiviteter, men også lokaler for media, visuell kunst og design. Tilrettelegging av arealer og lokaler er en viktig forutsetning for kulturlivets mulighet til å skape verdier og utvikle seg.

Derfor ønsker vi nå å videreutvikle Tanken som en regional opplærings- og kompetansearena for musikkproduksjon og kreativt entreprenørskap, som del av en mer synlig innovasjonskultur innen 2017, i samarbeid med Akershus fylkeskommune og andre virkmiddelorganisasjoner. Målet er å utvide Tankens tilbud til musikere, produsenter og teknikere i form av flere musikkproduksjonslokaler, da i hovedsak studioer.

010_Studio_Adam Richards

Rommene skal svare til internasjonal standard for kontrollrom, øvingsrom og innspillingsrom. Det prioriteres lydproduksjon i rommene, men rommene skal også lett kunne omprogrammeres til lignende virke, som filmeditering, videoredigering, billedbehandling osv.
Det er igangsatt et arbeid med utvikling av nye arealer på 600 kvm, med plass til 7 produksjonsbåser, 2 kontrollrom, 1 innspillingsrom, 4 kontorbåser, 20 prosjektkontorplasser, 14 ordinære kontorplasser, møterom med kapasitet for 12 personer og 6 øvingsrom med kapasitet for 10- 15 band.

Spennende tider på Tanken!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..