5 kjappe med Sigrid

sigridzeriner-no

 

1. Hva er det mest spennende prosjektet du holder på med nå?

-Akkurat nå jobber jeg med å ferdigstille albumet til bandet mitt Circumnavigate. Vi fikk akkurat plassert tre låter i traileren til første filmen til Domenica Cameron-Scorsese, datteren til Martin Scorsese så det er vi stolte av! I tillegg slapp jeg en musikkvideo i går med soloprosjektet mitt Sigrid Zeiner og jobber med å ferdigstille singler som kommer ut dette året. Gleder meg!

2. Hva er det beste med å holde til på Tanken?

-Jeg er så glad i Tanken! Det beste med Tanken er at jeg føler meg hjemme og at det er et sted der jeg møter likesinnede og får støtte og oppmuntring. Folk er kreative og snille. I tillegg er jeg veldig takknemlig for alle fasillitetene som øvingsrom, fotostudio, scene og utstyr. Jeg føler meg veldig heldig.

3. Hvilket instrument skulle du ønske du kunne spille?

-Siden jeg var liten har jeg alltid ønsket at jeg kunne spille harpe. I forhold til det jeg driver med hadde det beste kanskje vært å bli bedre på piano.

4. Hvilken artist hørte du sist på?

-NAO.

5. Hva er drømmesamarbeidet ditt?

-En kombinasjon av Jon Hopkins og Flume!

 

Sigrid Zeiner er en av de best bevarte hemmelighetene på Tanken, og 25/1 slapp hun videoen «Overload»

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..