Sigrid Zeiner og Circumnavigate lager film-musikk

sigrid

I 2014 slapp Sigrid Zeiner sin første EP – ‘Uncomfortable EP’ hvor alle sangene er produsert eller co-produsert og fremført av Sigrid. I 2015 ble Sigrid Zeiner en del av Tanken-familien. Med sin bakgrunn som klassisk sanger, utdanning innen popmusikk og mange sene kvelder med Logic Pro har hun funnet sin sound, og dette har folk lagt merke til. I 2016 ga hun ut flere nye sanger, og i januar 2017 kom musikkvideoen til låta Overload.

I tillegg til sin solokarriere er Sigrid en del av bandet Circumnavigate, som slapp en kritikerrost EP i 2013. Circumnavigate har en spennende tid i vente. Regissør Domenica Cameron-Scorsese har nemlig valgt ut flere låter som hun vil bruke i filmen «Almost Paris». Etter at hun hadde hørt singelen Feel Like Home ville hun jobbe med bandet. Nå er tre av låtene deres brukt i traileren til filmen, og musikken deres vil også være å høre i den endelige versjonen av filmen.Tidlig i 2017 slipper Circumnavigate sitt debutalbum.

circumnavigate-tanken-no

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..