«Det er et utrolig kreativt miljø som ikke finnes noe annet sted i Norge.»

hiphop2

Forrige uke la Budstikka ut en artikkel om en Hiphop-bølge som en del av Sandvika-bølgen. Produsentene og musikerne som er en del av denne ‘bølgen’ skryter av det unike miljøet vi har skapt her på Tanken, og vi er stolte av at vi har bidratt til at disse unge, lovende kunstnerne har etablert seg som suksessfulle entreprenører innen musikk. At vi evner å lage produksjonsrom og et miljø som er godt nok til at de kreative får mulighet til å dyrke sine evner og faktisk satse på musikken. Samtidig er det flott å se at her på Tanken er det plass til artister innen alle musikksjangre.

Bra jobba!

Utdrag fra artikkelen:

Mange har kjent på Sandvika-bølgen fra Tanken. Nå følger en hiphop-bølge fra samme kilde – med artister som Pasha, JNS og Andreyun.

Alle tre er knyttet til musiker- og studiofellesskapet på Tanken i Sandvika gjennom plateselskapet Toothfairy som har base der.

– Det unike med Tanken er at det er så mye forskjellig her. Og alle har respekt for hverandre, og jobber hardt. Det er et utrolig kreativt miljø som ikke finnes noe annet sted i Norge. En stor inspirasjon å være her, sier Pasha Nadjafi (23).

Les hele artikkelen her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..