Hva skal du i sommer, Sigrid Zeiner?

IMG_8577 (1)

– I sommer skal jeg stort sett være i London og gjøre klar låter og videoer til release (forhåpentligvis) på sensommeren. Jeg jobber en del med Synthomania som sitter i White Room så det blir en del turer hjem og. Også skal jeg spille live. Jeg spiller Oslo Pride åpningsfest 24.6 på Uhørt, 30.6 i Spikersuppa og 8.7 på The Thief Festivalen. Er utrolig glad for at jeg får være så involvert på Oslo Pride og gleder meg til å teste ut de nye låtene mine live. Veldig glad for at jeg får spille The Thief Festivalen og. Det blir tredje året mitt der og en av enda flere konserter jeg gjør i deres arrangement og det er alltid like koselig.

I tillegg jobber jeg med bandet mitt Circumnavigate om å ferdigstille låter både til album og til ulike filmprosjekter vi er involvert i, det er spennende. Vi spiller også The Thief Festivalen 6. juli, også med masse nye låter 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..