Hva skal du i sommer, Olav Stubberud?

Skjermbilde 2017-06-13 kl. 06.44.45

Olav svarte litt kort da vi spurte sist. Vi legger skylden på tidsforskjellen og prøver igjen;

Hva skal du i sommer, Olav Stubberud?

– Har noen festivaler jeg skal kaste meg over, og blandt annet en Asia Tour med G-eazy som jeg gleder meg til. Men for nå, så skal jeg rappe opp en lang tour med Chainsmokers i USA, hoppe på noe shows med Austin Mahone, også komme meg hjem noen dager før en runde med Chain i Europa. Men først og fremst skal jeg prøve å dyrke og få tid til litt andre lidenskaper som ikke nødvendigvis har med foto å gjøre. Jeg har kjørt hardt, lenge, og har valgt bort mye annet som jeg digger å gjøre. Må huske på at det er noen ganger er like viktig å leve som å jobbe. Jeg lever i aller høyeste grad når jeg jobber, men du skjønner hva jeg mener.

 

Vi skjønner hva du mener. Sees snart, globetrotter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..