Tankenfest på Øyafest

Gratulasjoner sendes til alle Tankenfolk som spilte på Klubbdagen under Øyafestivalen!

De sparte ikke på kruttet da de annonserte lineupen for årets Toothfairy show case under Klubbøya på The Villa. Plakaten prydet høyaktuelle navn som Coucheron, Pasha og Kid Astray. Lokalet var stappa, fra start til slutt. De nevnte headlinerne leverte som forventet, men det gjorde også Iffy Orbit, JNS og William French.

Iffy Orbit peaka da publikum ble med på allsang på ikke-utgitte låter. JNS var nonchalant under sin opptreden og ga oss, heldigvis, trap bangeren Mandag. De siste kaloriene på fit biten danset vi inn sammen med Wiliam French og alle de andre deep house elskerne i lokalet.

Coucheron viste seg fra sin lekne side. På keyboard, gitar og bass viser Coucheron seg som en svært leken artist og produsent, og vi forstår godt hvorfor artister som Kehlani og Nick Jonas hiver seg etter produksjonene til LA baserte Sebastian Kornelius Gautier Teigen. Couch inviterte Pasha og Frøder med på festen og begge leverte knallsterke vokalprestasjoner. Publikum elsket det.

Pashas live-sett er som regel livsfarlige. Vi ble slått i ansiktet med hans intense, eksplosive og nydelige forestilling. Med seg på laget hadde han Soul Gem og sammen serverte Rykkinn-prinsene oss hits på hits, og til tross for at The Villa mangler en decent scene var brilleikonet frekk nok til å gjennomføre en stage dive.

Kid Astray viste seg som et megasterkt liveband med en håndfull nye hits. Kid Astray har preget sirkulasjonen på norske radiokanaler tidligere. Dette vil de nok fortsette med, både nasjonalt og internasjonalt.

Kort oppsummert:

Lang kø, stappfult, intimt og energisk.

couch

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..