Begynnelsen av historien?

Klassekampen kom på besøk for å intervjue SASSY009.

– Hvilke redskaper bruker du når du setter deg inn i ny musikk? Ser du på det som et nytt ledd i en musikkhisto-risk perspektiv, eller som uttrykk for subkulturer i samfunnet? Hva er det første du tar tak i når du hører ny musikk?

Dette tok … en krapp venstresving. Hvordan havnet vi her? Med «her» tenker jeg ikke hovedsakelig på det kommunale aktivitetshuset Tanken i Sandvika, der vi rent geografisk sitter, en tirsdag i september. Det er egentlig på høy tid at vi, altså Musikkmagasinet, kom oss ut hit.

Til dette kompakte komplekset av studiorom og øvingslokaler, med status som «kommunalt og regionalt kompetansesenter for musikknæring», som altså er det man kaller det man andre steder på Østlandet ville kalt et godt gammeldags kommunalt rockeverksted, i en kommune som har vært styrt av Høyre siden 1952. Slik Bærum kommune altså fortsatt er.

satsingen på ungdommelig musikknæring har gitt såpass håndfaste resultater at man i ere år har snakket om en «Sandvika-bølge»

Men de skal ha dét – satsingen på ungdommelig musikknæring har gitt såpass håndfaste resultater at man i ere år har snakket om en «Sandvika-bølge» som har resonnert helt over verdenshavene, representert ved artister og produsenter som Carl Louis, Coucheron, Kid Astray og Eye Emma Jedi. Andrew Murray Baardsen var sentral i sistnevnte band, og sitter på en krakk ved siden av sofaen i sitt studiorom her i Tanken, i det lille klamme rommet hvor en enslig liten vifte så vidt gjør det mulig å puste for seks personer inkludert fotograf, og som ironisk nok også er hovedkvarteret til Andrews hjerte- barn Luft Recordings.

 

Les saken her: sassy009

Skjermbilde 2017-10-12 kl. 12.28.27

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..