Tanken åpner Kadetten

Norges nye strandfestival arrangeres på Kadettangen.  Pasha åpner festivalen fra Jongscenen 3. juli.

Internasjonale navn

Blant de største navnene er Marshmello, Khalid, Lil Pump, Anderson Paak, Years & Years, Tyler, The Creator og Ty Dolla $ign. De to førstnevnte artistene har gjort det svært godt den siste tiden. Marshmello har flere ganger i løpet av året hatt sanger på Billboards Hot 100 liste, og Khalid var nominert til fem Grammy-priser i forkant av den sekstiende utdelingen tidligere i år.

– Vi er veldig fornøyd med de artistene vi har booket, og tror at de vil overbevise folk om at de bør komme til Kadetten, legger han til.

Lokale artister

Blant de store internasjonale navnene finner man også lokale artister. Blant dem er rapperen Pasha fra Rykkinn, som høster lovord fra både inn- og utland for sin musikk. Han åpner festivalen fra Jongscenen 3. juli.

Også på festivalens klubbscene kan man se lokale artister. Indiepop bandet Kid Astray er hjemmehørende i Tanken, og blir å se på Musikkflekken etter at siste band runder av for kvelden i 23.30-tiden på Kadettangen.

– Det er sjeldent man har et så flott område som Kadettangen til disposisjon når man skal arrangere festival. Området ligger slik at det er kort avstand til by, badestrand, park og Kalvøya, forteller Toffen Gunnufsen.

Selv om en del har vært spente på om området der festivalen Kadetten arrangeres vil bli klart til festivalstart, forsikrer festivalsjef Toffen Gunnufsen at alt vil være på plass innen starten av juli.

– Festivalområdet blir ferdig, og nå gjenstår det nesten bare å legge ut gress der, sier han.

pasha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..