ANDREYUN – «IN AND OUT»

Han er et av Toothfairys siste tilskudd og har siden 2015 skrevet og produsert musikk han selv digger; enten det er rap på hardt-hittende 808’s og funky breaks eller søte R&B toner over raske, organiske beats. 

Gratulerer med singelslipp! Hvordan føles det?

– Ooff det er digg! Har veldig mye på lager så deilig å gi mer musikk ut!

Hvordan feirer du slippet?

– Ved å gjøre klar de neste slippene! Snart kommer «Wait» med meg og LO / Soku – så det blir enda en låt som jeg tror vil glede folk!

Kan du beskrive singelen?

– «In And Out» er produsert av Clairmont og mikset av JNS. Det er en upbeat sang med noen sjuke Ad-Libs og god stemning.

Hva handler låten om for deg?

– Låta for meg handler litt om det å være rotløs. Jeg har selv vokst opp i Kina og kun egentlig bodd i Norge de siste 5 årene, da blir det en litt rar følelse og man tenker litt på hvor hjemme er da.

Vil du si at du skriver virkelighetsnære, fikserte eller selvopplevde tekster?

– Vil si at det varierer. Mange låter er jo drøye og over the top, uten sjukt mye virkelighetsoppfatning, men alle mine personlige låter føler jeg er ganske selvopplevde – eller kanskje jeg bare er høy på pæra.

Hva driver deg?

– Først og fremst vil jeg omringes mennesker som gjør noe originalt. Det å få til noe sammen, det å gå imot alle odds – er noe som driver meg som artist. Samtidig det å lage innhold som skiller seg ut fra alt annet som kommer fra Norge.

Hvordan står låten til ditt forrige slipp «Fire»?

– Ganske annerledes. Både lydbilde-messig og tekstmessig, men jeg føler begge låtene er ganske meg da.

Hvordan føler du musikken din er nå i 2018, sammenliknet med foregående år?

– Vel nå føler jeg at jeg begynner å forstå hvor aktiv man må være for at folk skal følge med. Det skjønte jeg ikke før. Levde litt i min egen boble og trodde en låt skulle være den store greia. Nå har jeg innsett at alle de artistene jeg ser mest opp til slipper veldig aktivt og er nesten som åpne bøker til lytterne – så det er der jeg føler jeg begynner å gå med musikken min.

Hva er det beste med å kunne gi ut sin egen musikk?

– Å kunne vise folk hvem jeg er. På slutten av dagen hadde jeg drivet med musikk selv om ingen kunne hørt det fordi det er veldig terapeutisk for meg. Jeg syns også det er veldig fint å høre at noen låter rører folk mer enn andre, som for eksempel «Different View».

Hvordan har dagene på Songfarm vært?

– Det har vært bra! Har fått jobbet med nye folk og skrevet med noen jeg har hatt lyst til å skrive med lenge. Bra opplevelse!

Hvordan og hvem jobber du med musikken din om dagen?

– Mye med Clairmont, en hitmaker for å si det mildt!!! Jobber også en del med Mano (som produserte «Reluctant») og LO (som produserte «Fire»). Har også en del musikk på gang med Nico som produserte «What You Need» og «7:45 PM» – hans sound er vel det jeg føler er mest definerende for meg som artist. Venter fortsatt på mer fra mr.call me sachi da (Rokzou).

Hvem er de mest undervurderte artistene i landet og kunne fortjent litt mer ros?

– Jeg vet ikke om de er så undervurderte lenger, men jeg syns Sebastian Zalo er utrolig flink! Jeg tror også Safario må bare slippe mer fordi han har noen ville låter på gang. Farfemhundre er også kjempefett, låten hans med Zalo «Felle» hører jeg veldig mye på om dagen. Of course Jonas benyoub sin nye låt «I Mitt Liv», ufff syns den er helt sjuk. Jeg føler det er veldig mange flinke! Digger også hun Girl in Red som har de låtene som «Summer Depression», skikkelig fine greier. Ja mye rart!! Norske artister kjører på!

Hvilke planer har du for sommeren?

– Jeg driver og forbreder flere låter / prosjekt og muligens noen Kina-greier også. Jeg prøver bare å få mer musikk ut og få musikken min fram mot ørene til flere lyttere.

Har du eller noe annet på hjerte du vil dele med oss?

– At jeg vant Junkyards første gavekort-konkurranse way back i 2008… så ja #nowyouknow.

Til slutt: Hva vil du sitte igjen med og være stolt over å ha gjort på slutten av dette året?

– Å ha sluppet et prosjekt med låtene som er nærmest mitt hjerte, avslutter han.

 

Junkyard

Foto: Eric Cannon

1andreyun

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..