Gjør suksess som Travelle

Kristoffer Björntvedt fra Jørpeland er etablert som musikkartist i Oslo. Nå gir han ut debutalbum etter flere populære singler.

– Han har hentet flere annerledes inspirasjoner inn i sin elektroniske musikk, resonnerer Peder Haugfos i NRK P3 på spørsmål om Travelles musikk.

– Han tar en annen retning enn mange andre. Det er kult at han prøver noe nytt, sier han.

Haugfos i P3 gjenspeiler noe av den responsen somjørpelandsbuen Kristoffer Björntvedt har fått på sine utgivelser under artistnavnet Travelle.

Som Travelle lager han engelskspråklig elektronisk musikk og R&B. Han har over en million streaminger på noen av sine låter, er signert på det internasjonale plateselskapet Universal og spilte til og med på et arrangement i regi av Øyafestivalen forrige uke – en av Norges største og viktigste musikkfestivaler. Tidligere har han gjort det samme etter Justin Biebers Norges-konsert og på Oslos Findings Festival. Den kommende helgen skal han til Findings enda en gang.

Del av prestisjefylt miljø

Å få spille på Øyafestivalens «klubbdag» beskriver Björntvedt som noe av de kjekkeste han har gjort. Det var fullt hus, og han spilte før og etter andre artister som er en del av det samme musikk-kollektivet, eller under samme management, som han selv. Dette kollektivet går under navnet Toothfairy. Det holder til i Sandvika, på Tanken, utenfor Oslo på et stort kulturbygg ved navn Tanken. Her har Travelle studio og øvingsrom, i likhet med en rekke andre norske artister.

Det er en prestasjon i seg selv å få være en del av dette miljøet, skal vi tro P3s Haugfos.

travelle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..