MVWorkshop

Mediefabrikken og Tanken inviterer artister, band og filmskapere til musikkvideoworkshop med noen av landets mest spennende regissører og musikkprodusenter som veiledere.

Workshopen ledes av artist og produsent Andrew Baardsen fra Luft Recordings, et selskap som har jobbet med artister som Sassy 009, Grimes, Warpaint, Iffy Orbit, HubbaBubbaKlubb,  og ARY. Les mer om Andrew her.

Andrew får følge av Thea Hvistendahl, som har regissert spillefilmen Adjø Montebello, og laget videoer for artister som Karpe Diem og Kaja Gunnufsen, og regissør Kenneth Karlstad, som har laget flere kortfilmer og musikkvideoer for blant andre Sivert Høyem, Eva & The Heartmaker og Kaja Gunnufsen.

Mediefabrikken i Filmparken på Jar er en ressurs for alle filmskapere fra videregående alder, og frem til du er etablert i bransjen. Mediefabrikken tilbyr veiledning, gratis produksjonsutstyr, produksjonsstipend og utviklingsprogrammer. Enheten er en del av kulturseksjonen i Akershus fylkeskommune.

Workshopen vil sette samarbeidet mellom artist og filmskaper i fokus. Gjennom fire felles samlinger vil artistene og filmskaperne utvikle og produsere en musikkvideo med tett oppfølging fra veilederne. Deltakerne vil også få tilgang til gratis produksjonsutstyr og produksjonsfasiliteter.

Målet er at videoene skal vises på en profesjonell plattform, og bidra til at både artister og filmskapere kan synliggjøre sin stemme og egenart.

SØKNADSFRISTEN ER 14. NOVEMBER

jej.png

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..