Internasjonalt gjennombrudd?

Pasha er klar for SXSW

For ikke lenge siden spådde bransjen et internasjonalt gjennombrudd for Rykkinn-gutten Pasha. Det britiske musikkmagasinet New Musical Express, best kjent som NME, er blant de største og viktigste musikkmagasinene i verden. NME arrangerer årlige prisutdelinger, og på listen over hvilke artister som kom til å slå gjennom internasjonalt i 2017, var det tre norske navn: Dagny, Sløtface og Pasha.

Foreløpig har Pashas fokus vært og lykkes i hjemlandet og har derfor spilt kun noen få konserter i utlandet. Likevel har han klart å bli en av de ledende artistene på rapscenen i Nord-Europa, og nå er han klar for verdens største bransjefestival, SXSW (Soutn By South West) i Texas i mars.

Jeg er så gira på å dra til USA for første gang og faktisk ha noe å gjøre der. Jeg er spent på hva som skjer. Jeg har spilt mye rundt de siste årene, men dette blir noe helt annet. Jeg kommer til å gi alt. Jeg har ingenting å tape på dette. Tiden fremover blir sinnssykt spennende, med Rockefeller-konsert, ny musikk, og nå USA som har vært en drøm lenge. Ønsk meg lykke til!

pasha

Kilde: 730

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..