Pasha + Pen Gutt + Andreyun

På lørdag spiller (minimum) tre Tanken-medlemmer på Rockefeller

Førstkommende lørdag spiller Pasha på Rockefeller og med på scenen har han blant andre Pen Gutt og Andreyun. Nå, som før, blomstrer det av nye samarbeid og konstellasjoner på Tanken. Under by:Larm viste Luft Recordings at artistene aktivt styrker hverandres produksjoner og liveopptredener da Samkopf produserte musikken og SASSY 009 gjestet scenen under Pen Gutts legendariske «dåp» i Jakobs kirke. Sammen med artistene så vi også fotografen Christian Zervos og andre Prettybois fra Tanken. Nå er det Pashas tur til å samle troppene.

Pasha kom nærmest fra intet da han i fjor kapret buzzen på festivaler som Slottsfjell, by:larm, Trondheim Calling, X Games og Skral med sine eksplosive og karismatiske opptredener. Med en unison hyllest fra anmeldere og publikum fortsatte Pasha toget inn i Norges rampelys med listinger på NRK P3 og mp3 med låter som “Prettyboi Bounce”, “I Don’t Speak French” og «Purple Pudding», og etter kort tid fikk også internasjonal presse opp øynene for det norske hip hop ikonet. NME, Highsnobiety og Clash Magazine er enige; Pasha er et talent som kommer til å “eksplodere” internasjonalt!

Etterfulgt av et år med konserter i Sveits, Danmark, Tyskland og Norge skal Pasha kick-starte våren ved å arrangere Norges mest eksplosive fest. Bli med på Rockefeller 9. mars for å vitne kongen av stage dives, mosh pits og ekstase!

Skjermbilde 2019-03-06 kl. 12.43.04

I tillegg til de nevnte stiller VVS, CHOQWAVE som DJ, oppvarming og en ‘special guest’ som avsløres nærmere konsertstart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..