Hektisk tid for Giørtz

Kid Astray tar en pust i bakken, men Benjamin har mer enn nok å gjøre

I mange år har Benjamin Giørtz vært medlem og en viktig del av miljøet på Tanken og har hatt stor suksess med bandet Kid Astray. Bandet og Giørtz gikk fra å leie øvingsrom til og bygge sitt eget studio på huset. Her har de produsert sine egne album parallelt med at Giørtz har jobbet som produsent og har hatt besøk av nasjonale og internasjonale låtskrivere og artister.

Etter mange år med Kid Astray har bandet tatt en pause, men det har ikke påvirket Benjamins produktivitet. I løpet av det siste året har han spilt piano og sunget i showet ‘Tre Elefanter’ med Hege Schøyen, Linn Skaaber og Cecilie Steinmann Neess. I 2018 ble det intet mindre enn 120 forestillinger, og i år skal de spille nærmere 80. Han har produsert og gitt ut låta ‘Drømmemann’ fra samme show som nå har solgt til platinum. Nå produserer han låter for Icona Pop og Kelvin Jones, og skriver og produserer for en haug med andre artister.

 

 

 

 

 

 

 

giortz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..