MØST Wanted

Er du ung og står på terskelen til musikkbransjen?

MØST Wanted er en satsing fra Akershus Fylkesskommune, MØST, Østafjelske Kompetansesenter for musikk – ØKS, Volt, K12, Tanken og Østfold Kulturprosjekt; et ettårig mentorprogram for unge talenter fra regionen som står på terskelen til musikkbransjen. Gjennom året får de utvalgte egen mentor, kursing, refundering av utgifter og deltakelse på bransjefestival.

Bandet Brenn fra Lørenskog har det siste året fått et nasjonalt gjennombrudd etter supportturné med Honningbarna og radiospilling på NRK P3. Til sommeren spiller de på Roskilde i Danmark. De to gutta fikk Åsmund fra Oslo S og Anngunn Sørli fra Hito promo som mentorer, noe som klaffet veldig bra for begge parter.

– Uten MØST Wanted hadde vi ikke klart å jobbe like profesjonelt som vi gjorde. Mentor-opplegget er sykt viktig og gav oss nødvendig innsikt i musikkbransjen.

Søknadsdfristen er 12. april for neste års program. Aktuelle kandidater er unge mennesker mellom 18 – og 26 som står på terskelen til musikkbransjen, enten som artist, produsent, manager, eller konsertarrangør. De må være bosatt i Akershus, Buskerud eller Østfold og ha et ønske om å leve av musikken. Leif fra MØST har stor tro på å hjelpe unge talenter.

– Det er utrolig gøy å hjelpe unge med et skreddersydd opplegg, og se at mange av dem tar steget inn i den profesjonelle musikkverden.

 

 

https://www.mxst.no/notis/most-wanted

 

 

 

brenn.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..