«The Enemy»

Ny musikk fra Carl Louis

Carl forteller at låta er inspirert av house, indie og Simon & Garfunkel. Denne gangen har han kanalisert sin indre, langhårede 70-talls singer/songwriter, med seg selv som vokalist og med forvrengte trommer.

Her er låta: https://orcd.co/enemy

 

Bustikka:

Vanligvis samarbeider Carl Louis med vokalister som Ary, Fröder og Alexander Pavelich. På den nye platen ble det til at han tar vokalen selv.

– Det begynte med at jeg la på min egen vokal for å vise hva jeg mente. Etter hvert synes jeg det låt kult og turde å la andre høre det. Selv om det er vokalister som er et hav bedre enn meg, så gir stemmen min den «viben» jeg er ute etter for øyeblikket.

Les hele saken her.
Skjermbilde 2019-05-03 kl. 11.09.46

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..