Twin City Music Week

Med kunstnerisk tilnærming til musikken

I forbindelse med Twin City Meeting, et møte mellom vennskapskommunene Bærum, Uppsala, Tartu, Hämeenlinna, Fredriksberg, Hafnarfjördur, arrangerer Tanken i samarbeid med Andrew Baardsen og Luft Recordings en Music Camp som handler om å prøve ut nye ideer, konsepter og metoder innenfor musikkproduksjon og komposisjon.

I løpet av uka samles musikere fra Island, Sverige, Norge, Danmark, Finland og Estland for å bli kjent gjennom sine musikalske uttrykk. Ideen er at gjennom et samarbeid mellom Tanken, Luft Recordings og Hennie Onstad så skal musikerne utveksle sin musikalitet på tvers av sjangre, språk, kultur og landegrenser.

20.-25. mai samles 30 musikere som vil bli ledet av Mikael Paskalev, Carmen Villian, Matias Tellez, Christian Balvig, Erik Sampkof og Simen Skari og keynotes fra Bendik Giske og Sassy 009.

Det som skiller denne musikkcampen fra andre tradisjonelle songwriting camps er at det ikke finnes et overordnet kommersielt mål. Dette frigjør musikerne slik at de kan fokusere på kreativitet, improvisasjon og en kunstnerisk tilnærming til musikken,

forteller prosjektleder Andrew Baardsen.

 

 

 

 

 

Skjermbilde 2018-08-09 kl. 10.41.13

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..