Einig

Politisk seriesnacks fra Sabrura

Ganske rått at vårt lille, men beste produksjonsselskap Sabrura har laget høstens store snakkis sammen med NRK. I dagens VG trekkes ‘Einig’ fram som
Nr.1 politisk seriesnacks, musikken er selvsagt også komponert av oss ved Ingrid Helene Skyllstad, Toothfairy , forteller Martin Schilde

«Einig?»

Det er noe deilig med å se en TV-debatt hvor ingen avbryter hverandre og hytter med fingrene for å komme til orde overfor programlederen. I NRKs valgprogram «Einig» har den tidligere programlederen for «Debatten» trukket ut et konsept som kanskje blir langvarig.
Da Ingunn Solheim ledet «Debatten» opplevde hun at de mest interessante diskusjonene ofte kom på bakrommet, når kameraene var skrudd av. Dermed har NRK satt opp et lite studio i noe som kan se ut som et garasjeanlegg og invitert fire gjester i hver episode som skal diskutere dagsaktuelle temaer som innvandring, klima og abort. Premiss: De skal lytte til hverandre og argumentere uten å avbryte hverandre.
Samtalene er ikke temmelig godt behandlet i klipperommet, men «Einig» representerer en ny form for politisk TV som er både informativ og tankevekkende. Hvis du lurer på hva du skal stemme 9. september er det bare å benke seg.

 

 

einig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..