OMBU – en sunn energidrikk

Sindre Bjørnstad og Isak Førre Skogland har fornyet en 2000 år gammel asiatisk drikk – kombucha til en sunn energidrikk, som konkurrerer med ungdomsfavorittene Nocco og Redbull. Målet er å kunne tilby en langt sunnere drikk uten sukker, men med samme effekt som en kopp kaffe, eller en Redbull.

Idéen utviklet seg etter at Isaks foreldre fermenterte den asiatiske téen kombucha hjemme. Sindre og Isak er opptatt av helse og kosthold, og derfor ønsket de at energidrikken skulle være et sunt alternativ på markedet. Det er mange positive helsegevinster ved å drikke kombucha som originalt er en sukret, fermentert te med lette bobler. Teen har vanligvis en sterk eddiklukt og smak, noe ikke alle setter pris på, i tillegg til sukker, og dette har gründerne jobbet hardt for å få fjernet.

Etter over to år med beinhard jobbing, produktutvikling, brukertesting, utvikling av brand, investorer og mer har de endelig fått den sunne energidrikken OMBU i boks.  En boks med OMBU Våken inneholder bare naturlige ingredienser. Det er laget på te, inneholder koffein tilsvarende en liten kopp kaffe og inneholder halve dagsbehovet for vitamin C. Det er helt uten sukker, og kunstig søtning. OMBU Våken inneholder ingen E-stoffer eller konserveringsmidler.

Per dags dato har OMBU lansert to ulike smaker på markedet, en med sitrus og en med tropiske ingredienser.  Sindre og Isak jobber konstant med utvikling av nye produkter, og har flere spennende prosjekter på gang.  Blant annet et produkt som er innovativt i det norske markedet, – et fiber infusert vitaminvann som bidrar til å dempe sulthetsfølelse, stabilisere blodsukkeret, i tillegg til andre helsefremmende effekter fibere og de andre vitaminene i produktet inneholder.

OMBU er allerede i kontakt med aktører utenfor Norge, og har klare tanker om ambisjoner for fremtiden.

http://www.ombu.no

Instagram: ombu

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..