Erik Samkopf

Antone Exum og Erik Samkopf i studio på Tanken. Foto: Julie Lauritzen

Erik Samkopf er en produsent og musiker fra Sandvika. Han startet å øve på Tanken i 2015 med bandet Iffy Orbit, som senere utviklet seg til singel- og albuminnspillinger hos Andrew Murray (BAYA) og et eget studio som bandet disponerte. Erik ble inspirert av studioarbeidet og fant ut av at han ville leve av musikkproduksjon. Kort tid etter begynte Erik og artist Pen Gutt (Håkon Stubberud) å arbeide på deres debutplate, i samarbeid med Andrew Murray. Albumet «Hold Deg I Varmen» ble utgitt på Luft Recordings i 2019, til gode anmeldelser i Norge (DN), og utlandet (Fader, Dazed, theneedledrop/Anthony Fantano). Samtidig slapp han også mixtapen «2016-2018», et prosjekt bestående av egne beats fra tidsperioden.

Samkopf jobber i dag som musikkprodusent og musiker og har brukt første halvdel av 2020 på å produsere NFL-spilleren Antone Exum sin debutplate. Andre halvdel av året vil gå til arbeid med soloplate, album med bandet Jussila og diverse miksejobber, i tillegg til å lage en sesong av produksjonspodcasten «Proddepodden» sammen med produsentkompis Snorre Hellekleiv.

Instagram: samkopf

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..