ILYAA

Foto: Stein Roald Allsted

DJ og produsent Ilja Eriksson, også kjent som ILYAA fanget tidlig oppmerksomheten til store stjerner som Hardwell og Don Diablo med sin energiske og oppløftende EDM.

Da han i 2017 slapp sin første singel «Singularity», co-skrevet av Madden og 6AM fikk han også Spotifys oppmerksomhet, noe som plasserte låte i deres «New Music Friday» lister i flere nordiske land.

Med over 1 000 000 streams totalt og utgitte remixer for blant annet Seeb, Tobtok, Oliver Nelson og Liw Dawson har navnet ILYAA blitt et kjent navn i EDM-scenen både nasjonalt og internasjonalt.

Etter ett år med sessions, DJ-gigs og fokus på ny musikk kom ILYAA med en rekke utgivelser mot slutten av 2019. Siden den tid har han gitt ut tre singler som igjen har rettet søkelyset mot den svenske artisten. Hans seneste utgivelse «Surrender» ble listet på Norges største EDM radio NRK Mp3 i 13 uker og har til nå høstet over 100 000 streams på Spotify alene.

Med sitt relativt nyinnflyttede studio i det kreative miljøet på Tanken, flere spennende samarbeid under ferdigstilling, samt flere utgivelser rett rundt hjørnet, er det trygt å si at det er knyttet stor spenning rundt fremtiden for den prominente EDM-innovatøren.

Nettside: ilyaamusic.com

Instagram: ilyaa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..